Taşköprü Belediyesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 3.'sünü düzenleyeceği Toplu Sünnet Töreni ve "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri" anısına düzenleyeceği At Yarışları" programı 21 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek.
İlk olarak saat 13.30'da Tekke Cami bahçesinde gerçekleşecek olan Toplu Sünnet Töreni'nde 120 çocuk erkekliğe ilk adımlarını atacak.
Akabinde ise Taşköprü Belediyesi'nin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenleyeceği Ay Yarışları programı saat 15.30'da Ağcıkişi Mahallesi Kabayazı Mevkii'nde başlayacak. Rahvan, Arap ve İngiliz At yarışlarının gerçekleşeceği programda 9 kategoride atlar yarışacak.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, geçtiğimiz yıllarda sünnet törenlerine gösterilen ilgiden dolayı bu yılda 120 çocuğun katılımıyla Toplu Sünnet programını gerçekleştireceklerini belirterek, "Akabinde de geleneksel at yarışlarını yaşatmak ve 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Demokrasi Şehitlerimizin anısına at yarışları düzenleyeceğiz. Tüm Taşköprülü ve Kastamonulu hemşerilerimizi sünnet ve at yarışı programlarımıza bekleriz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi