Türkiye Değişim Hareketi´nin Zonguldak İl Başkanı 22. Dönem Milletvekili Harun Akın Gazipaşa Caddesi´ndeki ofisinde vatandaşlarla görüşüp düşüncelerini alıyor. İstanbul´da yapılan buluşmanın ardından TDH´nın teklifini kabul eden Akın Zonguldak TSO´nun eski binasında bulunan ofisini buluşma noktası haline getirdi. İl Başkanlığı için modern ve geniş bir yer aradıklarını belirten Akın, gün içinde çok sayıda vatandaşla burada görüşerek bilgi alış verişinde bulunuyor. Öte yandan Harun Akın´ın yeniden aktif siyasete girmesi kentte memnunluk yarattı.
İl merkezi, ilçe ve köylerden çok sayıda telefon alan Akın; "İnanın çok duygulanıyorum. İnsanlarımız çaresiz. Kendilerini yalnız ve sahipsiz hissediyorlar. Onların çözüm için güvendikleri tek dayanakları var. Onlar da biz siyasetçileriz. O zaman işimizi doğru ve gerçekçi verilerle yapmak zorundayız. Zonguldak´la ilgili söylenecek, karşı durulacak çok işi var. Bunları tek tek dile getirip bu insanların yalnız olmadığını göstereceğiz.
İlgi ve desteğinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ben bugüne kadar hep halkın dilinden anladım ve konuştum. Bu ilgi ve desteğin de buradan ileri geldiğini düşünüyorum. Demek ki doğru şeyler yapmışız ki bu insanlar bizi bağrına basıyor. Buradan yola çıkarak çok daha fazlasını yapma heyecanıyla çalışıyorum" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi