Sinop’da düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda rakiplerini devirerek 3. Olarak Bronz madalya kazanan Ahmet Küçüköter Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ı ziyaret etti. Tosun ve Karaduman, Küçüköter’i tebrik etti.

Zonguldak Toki Yeni Mahalle İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Küçüköter Sinop’ta düzenlenen 11-12 yaş grubu Köksal Özoğluöz Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 3.olarak Bronz Madalya kazanmıştı. Gelecekte başarılı bir boksör olması beklenen Ahmet antrenörü ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ı makamında ziyaret etti. Sinop’da yaşadıklarını Tosun ve Karaduman ile paylaştı. İleride iyi bir boksör olacağı sözünü veren Ahmet, amatör branşta maddi manevi desteğe ihtiyaç olduğunu belirterek büyüklerinden destek istedi.

ZEKİ TOSUN VE METİN KARADUMAN KUTLADI

Zonguldak’a Bronz madalya getirerek Sinop’da ilimizi temsil eden Ahmet Küçüköter’i kutlayan Ak Parti İl başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek başarılarının devamını dilediler.

METİN KARADUMAN GARDINI ALDI, YUMRUKTAN KURTARDI...

Kendiside amatör olarak spor yapan, fotoğraf sanatına önem veren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Ahmet Küçüköter ile birlikte gardını alarak poz verdi. Karaduman ve Küçüköter kısa bir boks gösterisi yaparken, Karaduman şok yumruklardan kendisini zor kurtardı.

Editör: Pusula Gazetesi