Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Yönetim Kurulu üyeleri ÇATES İşletme Müdürü Harun Sarı’yı ziyaret ederek yaptıkları destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

ÇATES’İN PARASI BEREKETLİ GELDİ

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Bu sene Allah nasip etti ve şampiyonluğa kavuştuk. Şampiyonluk yolunda bize yardımcı olan Çates ve Bereket Enerji’nin sahiplerine teşekkür ediyorum. Biz bu zorlu yola çıkarken geçtiğimiz yıl, görüşme yaptık ve Harun Bey bize yardımcı oldu. Bu zor ekonomik şartların altından yine Harun Bey Zonguldak çocuğu olması nedeniyle elinden geleni yaparak, firma sahiplerinin bize gerekli yardımı yapmalarını sağladılar. Biz o parayla transfere başladık. Gerçekten firmanın ismi gibi o para bereketli oldu. Sonrasında da şampiyonluk geldi.

“MAZOTUMUZU BİLE ÇATES KARŞILADI”

Tabi bu şampiyonluğun her anı sıkıntılarla dolu. Daha yolun başındayken, gerek A Takım, gerek akademi liginin mazotunun verilmemesi nedeniyle çaresizlik içindeyken sayın müdürümüz bizi arayarak, çaresizliğe düşmememizi, gerekli yardımları ÇATES olarak yapacaklarını söylemesi bizi çok duygulandırdı. Yani o anki durumumuzu anlatmamız gerçekten zor. Allah bir kapıyı kapatırken diğer kapıyı açıyor. Çok meşakkatli yolda, bize önemli yardım yapıldı. Onunla da şampiyonluk geldi. Tekrar teşekkür ediyorum.

ÖNEMLİ OLAN ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU

ÇATES İşletme Müdürü Harun Sarı ise “Başkanımız çok güzel ifadelerle sonucu açıkladı. Önemli olan Zonguldak Kömürspor’umuzun başarısı ve şampiyonluğuydu. Bunu sporcu arkadaşlarımız, başkanımız gerçekleştirdi. Zonguldak Kömürspor şehrimizin vitrinidir.

ÇATES OLARAK DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Umarım daha üst liglerde yer alırlar. Biz Çates ve Bereket enerji olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Kendisine de bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum.

Editör: Pusula Gazetesi