Caner açıklamasında “Sayın Milletvekilleri bizim maddi olarak katımız olmayabilir diye düşünebilirler. Ancak her milletvekilinin sosyal ilişkiler nedeniyle müteahhit, sanayici ve önde gelen firmalar var. Kendileri bunlarla irtibata geçmeleri halinde büyük katkı sağlanabilir. Kendileri için bir şey istemeyecekler. Diyecekler ki bizim bir ‘Zonguldaksporumuz var. 15 bin kişiye oynuyor. Çanakkale’de en son 10 bin taraftara oynadılar. Böyle bir takımımız var. Siz ne katkıda bulunabilirsiniz’ diyecekler. Ben hiç zannetmiyorum ki bir milletvekili telefon açtığında o kişiler milletvekillerini kırsınlar. Kentin tamamını mutlu eden bir Zongludakspor için hiç kimse destekten kaçmaz. Yeterki Milletvekilleri bu teşebbüste bulunsun. Ben vekillerimize nereleri arayabileceklerini de söyledim. Belki kendileri çekimser kalıyor, ancak tüm milletvekillerinin danışmanları var. Bizim herşeyimiz şeffaf. Kim bize bağış yapmışsa makbuzunu alır, ister sponsorluk istesinler ister bağış yapsınlar. Yeterki Zonguldakspor’a en ufak bir katkıda bulunsunlar. Biz bize 1 gelene biz 10 gideriz. Bize 1 lira verende 200 lira verende aynı konumda. Allah bize yardım etti ve bu kadar zorluğa rağmen 2.lige geldik.

3 SENEDE 2 ŞAMPİYONLUK ÖRNEĞİ YOK

Biz göreve geldiğimizde en büyük desteğimiz Valimiz Ali Kaban oldu. Bize inandı ve yanımızda oldu. Her sorunumuza çare bulmak için uğraştı. Ben şimdi sayın valimize giderek bizim yine sıkıntımız var diye nasıl diyelim. Valimiz kentin valisi olabilir. Ancak temsil ettiği makam Cumhurbaşkanlığı makamı. O nedenle Valimize orayı burayı aratarak yüzünü eskitemem. Bugüne kadar bize her konuda yardımcı oldu. Aynı duyarlılığı Sayın Milletvekillerimizden de bekliyorum. Telefonlar herkesi arıyor. Hiç mi dostlarınız yok. Bir vekil kimi arayayım diyorsa o soru işaretidir. Emniyet Müdürümüz de bize çok yardımcı oldu. Gece düzenledi ve kulüp adına destek kampanyası düzenledi. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun göreve geldiği günden beri bize yardımcı olmaya çalıştı. 3 senede 2 şampiyonluk yaşadık ve bunun da örneği yok.

ÖĞRENCİLER ÖRNEK OLMALI

Öğrenciler harçlıklarını biriktirerek bize destek oldu, ancak esnaflar bunlara duyarsız kaldı. Çanakkale basını yılda bir gün bayram ettik diye manşetlerinde yazdılar.

SMS Kampanyasına gülen insanlar oldu, bunu Eskişehirspor’da yaptı. Takvim Kampanyası yaptık güldüler. Oysa Galatasaray Bileklik kampanyası yaptı.

Halkımız ve taraftarımız bizi destekleyecek. Bu kadar esnafımız var ancak destek olmuyorlar. 3 senede 424 kişi SMS kampanyasına katıldı.

BU AT ZİRVEYE GİTSİN, DİYORLAR OT VEREN YOK

Camiada herkes bu At zirveye gitsin diyor ama ot veren yok. Bu nasıl böyle gidecek. Biz büyük bir yıkımın üzerine geldik. Şampiyonluklar hayalken biz hayalleri gerçeğe çevirdik. Valimiz ve Emniyet Müdürümüzün yanısıra Belediye Başkanımız da destek oldu.

MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ

Zonguldak Milletvekillerine sesleniyorum. Transfer dönemi geçiyor. Diğer takımlar bir futbolcuya 300 bin lira verebiliyor. Bu kaynakları bulmak için o kentin vekilleri birleşiyor. Aynı desteği Milletvekillerimizden biz de bekliyoruz.

ZONGULDAKSPOR KALDIRIMDA DA OYNAR

Bu stadda geçtiğimiz sezon Valimiz ve Emniyet Müdürümüzün desteğiyle oynadık. Stad konusunda ödenek Valimizin himayesinde olsaydı Butik stadda olurda tribünlerde yapılırdı. Şimdi nerede nasıl oynayacağımız bile belli değil. Takımın durumu kente yansıyor. Zonguldak’ın tek eğlencesi ve sosyal aktivitesi Zonguldakspor, ama ekonomik olarak çöküntüdeyiz. 2.lig de mücadele edecek olan Zonguldakspor’umuza Milletvekillerimizin de destek olması gerekiyor. Zonguldakspor’un stadının ne olacağı belli değil. Artık stad istemeyecek konuma geldik. Zonguldakspor maçlarını kaldırımda da oynar. Önemli değil.” diyerek sitemlerini dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi