Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 40 gün önce uğradığı bıçaklı saldırıdan sağ kurtulmayı başaran 17 yaşındaki genç trafik kazasında feci şekilde can verdi. Kazada kolu ve bacağı kopan genç düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli ilçesinde dün akşam saatlerinde Yavuz D. (21) idaresindeki 67 YY 110 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 17 yaşındaki Burak Gültekin’e çarptı. Kazada çapmanın etkisi ile sol ayağı kopan gencin kopan sol kolu ise karşı şeride fırlamıştı. Burak Gültekin kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 17 Yaşındaki genç için bu gün saat 11.00’de baba ocağı Bölücek Mahallesi’nde cenaze töreni düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı törende Burak Gültekin’in cenazesi kılınan namazın ardından aile mezarlığına defnedildi.

Burak Gültekin yaşadığı trafik kazasından 40 gün önce Bağlık Mahallesi kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada bıçaklı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Böbreği alınan Gültekin, özel hastanede yaklaşık 15 gün süren tedavisinin ardından hayata tutunmayı başarmıştı.
Editör: Pusula Gazetesi