İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından organize edilen iftar yemeğinde Vali Mehmet Aktaş, Özel İdare Personeliyle bir araya geldi.
İl Özel İdaresi'nin Kemaloyman Mevkiindeki Ek Hizmet binasında düzenlenen iftar programına Vali Mehmet Aktaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, şube müdürleri ve Özel İdare çalışanları katıldı.
İftar programı öncesinde araç parkını gezen Vali Mehmet Aktaş çalışmalar hakkında Genel Sekreter Mehmet Uzun'dan bilgiler aldı.
İftar yemeğinin ardından konuşan Vali Mehmet Aktaş, Ramazan aylarının birliğin, sevginin, kardeşliğin, kucaklaşmanın vücut bulduğu, Müslümanlar arasındaki bu dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bir ay olduğunu ifade ederek, "Karabük'ün her köyünde, mahallesinde ve beldesinde, Türkiye'nin birçok şehrinde olmayan, çok sistematik bir şekilde ve çok geniş katılımlı gerçekten Ramazan ayının ruhunu uygun iftar programları yapılıyor. Bugün bizlerde Özel İdare ailesi olarak birlikte iftar yapalım istedik, gerçekten biz büyük bir aileyiz. Ben, İl Genel Meclis üyelerimiz, Özel İdaremizin idari kadrosu ve sizlerle birlikte büyük bir aileyiz. Ramazan'ın ruhuna uygun şekilde bir akşam birlikte olalım, bir aile yemeği yiyelim istedim, geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.
Vali Aktaş, Özel İdarelerin bir şehir hayatı için çok önemli kuruluş olduğunu ifade ederek, "Hemen hemen herkesi ilgilendiren, herkesin günlük yaşantısında yeri olan bir teşkilattır. Özel İdare teşkilatının iyi çalışması, verimli çalışması, uyumlu ve de ahenkli çalışması o şehir için büyük bir kazanımdır. Gördüğüm kadarıyla bizim İl Özel İdaremiz gerçekten çok güzel bir teşkilat. Çok ciddi bir personel gücüne, ekipman ve araç-gereç gücüne sahip. Hatta Türkiye'ye örnek gösterilebilecek bir teşkilat. Hepimiz kamu görevi ifa ediyoruz ve hepimizin ayrı ayrı görevleri var. Benim görevlerim var, Genel Sekreterimizin görevleri var, İl Genel Meclis üyelerimizin görevleri var, grayder operatörümüzün görevleri var, hatta bana sorarsanız grayder operatörünün görevi benim görevimden daha da önemli, çünkü işi yapan bizzat o arkadaş. Bütün çalışanlarımızın hizmeti ve emeği önemlidir, bu tür teşkilatlarda asıl işi yapan sizlersiniz. Bizler oturur kararını alırız ama işin icrasını yapanlar sizlersiniz. Dolayısıyla sizin çalışmalarınız çok daha kıymetli ve değerlidir. Bize düşen, size uygun çalışma imkanları sunmak, moral ve motivasyonunuzu yüksek tutmaktır. İnşallah o vazifemizi de yaparız, zaman içerisinde göreceksiniz hep sizlerle birlikte olacağız. İl Genel Meclis üyelerimizle ve ilgili arkadaşlarımızla Ramazan'dan sonra alana da geleceğiz, sizleri alanda da ziyaret edeceğiz. İnsanımıza hak ettiği güzel hizmetleri el birliği ile sunacağız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, ayrıca yaklaşan Kadir gecemizin ve Ramazan Bayramımızın da hayırlı, uğurlu olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi