Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2 Haziranda meydana gelen 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı tren kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde bariyer kapandıktan 1 dakika 15 saniye sonra hemzemin geçide gelen araç sürücüsü bariyer kapalı olmasına rağmen geçmeye çalışırken, yük treni ile çarpışıyor. Otomobili sürükleyen tren ise yaklaşık 30 saniye sonra durabiliyor.

Kaza Çaycuma ilçesi Ahatlı Köyü mevkisindeki hemzemin geçitte meydana gelmişti. 45 günlük bebeğini hastaneye götüren Sefai Akkaş (29) hastane dönüşü 78 SH 179 plakalı otomobili ile kapalı olan bariyerden geçmeye çalışırken Karabük’ten Çatalağzı istikametine seyir halinde olan 24236 sefer sayılı yük treni ile çarpışmıştı. Trenin çarpmasıyla sürücü Sefai Akkaş (29) yanında bulunan kayınpederi, Aydın Akman (50), eşi Eda Akkaş (24) ve 45 günlük bebeği Oğuzhan Akkaş sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Aydın Akman’ın olay yerinde sürücü Sefai Akkaş’ın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Araçtan yaralı olan Eda Akkaş ve bebeği Oğuzhan Akkaş BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Eda Akkaş tedavisinin ardından taburcu olurken, bebeğin hastanede tedavisi devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi