Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Mübarek Ramazan ayında masum insanları hedef alan bu hain saldırıyla terör maşaları, kalleş yüzlerini bir kez daha göstermiştir. Ülkemiz bu oyuna gelmeyecektir ve Milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya güçleri asla yetmeyecektir" dedi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını yayınladığı mesajla kınadı. Yılmaz, "Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesi kararlılıkla sürerken, Atatürk Havalimanı'nda Mübarek Ramazan günü, masum insanları hedef alan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Bu insanlık dışı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bayram sevincimizi kana bulayan hain saldırıyla terör maşaları ve onları destekleyen karanlık güçler kalleş yüzlerini bir kez daha göstermiştir. Terörün küresel bir tehdit olduğu bu menfur olayla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Dünyanın pek çok ülkesinden yolcunun bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda alçakça planlanmış bir terör eylemi ülkemizin ve coğrafyamızın istikrarına yönelik bir saldırıdır" ifadelerini kullandı.
Yılmaz, mesajında şunları kaydetti:
"Ülkemizin İsrail ve Rusya ile ilişkilerinin düzeldiği, ekonominin canlandığı bugünlerde kaos yaratmaya yönelik bu alçak planlar istikrarımızı ve beraberliğimizi bozamayacaktır. Vatandaşlarımızın birlik ve beraberliği karşısında terör her zaman yenik düşecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir. Bu alçak saldırının sorumluları da en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaktır."
Editör: Pusula Gazetesi