PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, 2015-2016 sezonunda Boluspor A takımında kaleci antrenörlüğü yapan Abdullah Gerz, Gençlik Geliştirme Merkezi Kaleci Antrenörlüğü ve scout ekibinde görevlendirildi.
Boluspor, Gençlik Geliştirme Merkezi Kaleci Antrenörlüğü ve scout ekibine geçtiğimiz sezon takımda kaleci antrenörlüğü yapan Abdullah Gerz'i dahil etti. Kulüp tesislerinde Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın ile birlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Gerz, "Geçen yıl A Takımda görev yapıyordum. Bu sene şartlar farklı oldu ama önemli olan Boluspor'da olmak. Altyapı veya A Takım diye bizim kompleksimiz yok. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bizi bu göreve uygun gördüler. Bende bu görevi seve seve kabul ettim. Boluspor'un her kademesine faydalı olacağız. Bize inananları kesinlikle mahcup etmeyeceğiz. Bundan sonra konuşmak değil, çalışmak lazım. İnşallah iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise, "Abdullah hocamızı herkes tanıyor. Boluspor'da kalecilik yapmış, görev yapmış ve herkesin tanıdığı, bildiği tecrübeli bir antrenörümüz. Daha önceki senelerde Halitovic aynı görevi yapmıştı. Bizde bundan sonraki senelerde Abdullah hocamızdan faydalanmak istiyoruz. Kendisi Türk futboluna kaleciler yetiştirmiş bir hocamız. Bu neticede hocamız altyapıda kaleci antrenörlüğü yapacak ve altyapının kaleci konusunda tek patronu olacak. Aynı zamanda bir scout ekibi kurulacak. Bu konuda da hocamız hem altyapıda hem de scout ekibinde görev yapacak. Kendisi bu konuda özveri gösterdi" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi