Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyeleri, olağan kongre sonrasında göreve gelen Necip Çarıkçı ve yönetimini ziyaret ederek tam destek verdiler.
BGC Başkanı Bülent Velioğlu, yaptığı açıklamada, "Yeni yönetimlerimizin birlik beraberlik içerisinde olmasıyla, bu sene şampiyonluk için bizlerde elimizden ne geliyorsa ben burada yapacağımıza söz veriyoruz" dedi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise, "Hep beraber Boluspor'a iyi günde ve kötü günde sahip çıkacağız. Basın olmazsa bu işin olmayacağını hepimiz biliyoruz" diye konuştu.
Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve cemiyet üyeleri, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulunu tesislerde ziyaret ettiler. Çok sayıda yönetici ve gazetecinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan BGC Başkanı Bülent Velioğlu, "Bizim kulüpten daha hızlı bilgi alabilmemiz için öncelikle bir gazeteci arkadaşımız yönetimde görev aldı. Bu bizi çok mutlu etti. Ayrıca Serdar Yıldız beyin basın sözcüsü olması da bizi mutlu etti. Kendisiyle sık sık görüşüyoruz. Bu konuda bize daha hızlı bilgi alışverişi oluyor. Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak antrenman sahasına büyük bir pankart yaptırmak istiyoruz. Bunu Sayın Başkanımız ile de paylaştık. Gazeteciler Cemiyeti olarak 'Bolu basını sizinle' yazılı pankartı antrenman sahasına asmak istiyoruz" dedi.
Velioğlu ayrıca, "Birlik beraberliği artırmak için bir düşünceleri var. İnşallah bunu da hayata geçiririz. Ben bu senenin çok farklı bir sene olacağını düşünüyorum. İnşallah eski başkanlarımızın, yeni başkanımızın, eski yönetimlerimiz ve yeni yönetimlerimizin birlik beraberlik içerisinde olmasıyla, bu sene şampiyonluk için bizlerde elimizden ne geliyorsa ben burada yapacağımıza söz veriyorum" diye konuştu.
"BASIN OLMAZSA BU İŞLER YÜRÜMEZ"
Daha sonra söz alan Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ise, "Biz de bu yüzden 3 yıllık bir plan yaptık. Bunun için ben özellikle basından destek bekliyorum. Futbolda işler bazen iyi gitmeyebilir. Onun için bu 3 yıl hep beraber çalışacağız. Boluspor'a iyi günde ve kötü günde sahip çıkacağız. Basın olmazsa bu işin olmayacağını hepimiz biliyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi