Kdz.Ereğli´de meydana gelen trafik kazasında, üç kardeş hayatını kaybetti.
Kaza, Zonguldak´ın Ereğli-Alaplı kara yolunun Mervealtı mevkiinde meydana geldi. Alaplı´dan Ereğli istikametine giden Hasan Altay (33) yönetimindeki 67 SK 006 plakalı otomobil Ereğli´den Alaplı istikametine giden Hasan Karakuş (50) idaresindeki 34 GRT 30 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Hasan Karakuş yönetimindeki minibüs yol kenarındaki duvara çarparak durdu. Hasan Altay yönetimindeki otomobil yol kenarındaki çalılıklara uçtu. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve jandarmaya haber
verdi. Polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Servis ve Ereğli Belediyesi itfaiye ekibi çağırıldı. Hasan Karakuş ambulansla Anadolu Hastanesi´ne kaldırılırken, otomobilde bulunan Hasan Altay ile kardeşleri Ertan Altay (27) ve Hüseyin Altay (30)´ın öldüğü anlaşıldı.
Ertan ve Hasan Altay´ın cesetleri otomobilden çıkarılarak ambulansa konuldu. İtfaiye ekipleri Hüseyin Altay´ın cesedini bir saat sonra çıkarabildi. Otomobilden çıkarılan üç kardeşin cesedi ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Altay kardeşlerin marangoz oldukları ve sabah işe gittikleri öğrenildi.
Editör: Pusula Gazetesi