Karabük İl Özel idare ekiplerince yeni sezon asfatlama çalışmalarına Yenice ilçesinde başlandı.
İl Özel İdaresi tarafından Yenice ilçesi Şenköy yolunda yürütülen çalışmayı İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile birlikte inceleyen Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Yenice'de İl Özel İdaresi tarafından çok önemli çalışmalara imza atıldığını söyledi.
Kaymakam Murat, KÖYDES kapsamında 4 kilometrelik bir yolun program dahilinde asfaltlanacağını belirterek, "Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi ile ilçemizde önemli çalışmalar yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe genelinde kapsamlı çalışmalarda bulunacağız. Burada yapılan çalışma sezonun ilk çalışmasıdır. İlçe genelinde 30 kilometrelik bir yolda çalışma olacak. İlçemize hayırlı olsun." dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ise yeni sezonda il genelinde 165 kilometre yolu asfaltlayacaklarını belirterek, " Bu çalışmalarında 30 kilometresini Yenice'de gerçekleştireceğiz. Kendi ekiplerimiz ile bu sene ikinci asfaltımızı dökmekteyiz. Burada asfalt malzemesini kendimiz üretiyoruz. Ekiplerimiz, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden çalışıyor. Karabük'e Güzel hizmetler yapmaya çalışıyoruz. 165 kilometrelik hedefimizi inşallah sezon sonunda gerçekleştireceğiz." İfadesinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi