TANSEL KARADUMAN

Tansel Karaduman 15 Şubat 1977'de Zonguldak'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini
Zonguldak'ta tamamladı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.

1999 yılında askerlik görevini yerine getirmek üzere Bodrum Askeri Kampına gitti. Askerlik görevi bittikten sonra özel bir okuldan gelen teklif ile Beden Eğitimi öğretmenliği yapmak üzere Bodrum'da kaldı. Bir yıl devam eden öğretmenlik görevi süresince aynı zamanda sahne de almaktaydı.

Aynı yılın yaz aylarıda aldığı bir teklifle öğretmenlik mesleğini bırakarak müziği tercih edip Büyük Kulüp ve Moda Deniz Kulübü'nde sahne almak üzere İstanbul'a geldi. Kurduğu orkestra ile yurtiçi ve yurtdışında birçok yerde sahne aldı. Halen Moda Deniz Klübü'nde oniki yıldır istikrarla sahne almaya devam etmektedir.

2009 yılında Asım Ekren, Hami Barutçu, Cengiz Özdemir gibi değerli müzisyenler ile beraber "Randevu" adlı orkestrada solist olarak görev aldı. Bu tecrübelerini bir albümde toplayıp müzikseverlere ulaştırmak isteyen sanatçı, müzik yönetmenliğini Genco Arı'nın yaptığı projeye basladı.

İlk olarak sözü ve müziği sanatçıya ait olan "Her Gece" adlı şarkıyla albüme start verildi.Değerli müzisyen dostlarının desteği ile kısa süre önce tamamlanan albümün ilk klibi , söz ve müziği Ertan İşbilir'e ait olan "Çaresiz" adlı şarkıya çekildi .

Editör: Pusula Gazetesi