Terörle mücadele kapsamında geçici görevle gittiği Cizre'den sınav için Karabük'e gelen ve trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki polis memuru Ramazan Ödemiş, meslektaşları tarafından dualarla memleketine uğurlandı.
Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ramazan Ödemiş'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve meslektaşlarının omuzlarında alındı. Ödemiş için İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Müftü yardımcısı Demir, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan'da güzel bir insanı güzel yolculuğuna uğurladıklarını söyledi.
Ödemiş'in Şırnak Cizre'de geçici görev yaptığını hatırlatan Demir, "İnşallah kardeşimiz şehit olmuştur. Kardeşimiz bizim her zaman için dua ettiğimiz Cizre'ye Karabük'ten görevli olarak gitmiş ve gittiğini anne babasına söylememiş 'üzülmesin' diye. Buraya sınav için gelmiş ve kazada hayatını kaybetmiş" diye konuştu.
Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ise Ödemiş'in genç, güzel, çalışkan biri olduğunu belirterek, "Arkadaşımız buradan geçici görevle Cizre'ye gitmişti. Buraya üniversite sınavı için raporlu olarak gelmişti. Elim bir kaza neticesinde görev şehidi oldu" dedi.
Ödemiş'in naaşı, cenaze namazının ardından meslektaşlarının omuzlarında tekbirlerle Karabük Belediyesine ait cenaze aracına konularak toprağa verilmek üzere memleketi Giresun'a gönderildi.
Öte yandan Ödemiş'in Zonguldak'ta bulunan amcası Mithat Ödemiş ile kuzeni Tülay Yılmaz, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.
Editör: Pusula Gazetesi