Bolu'da polis ekipleri plakasız motosikleti dakikalarca kovalarken, yakalanan sürücü kasksız olduğu ve motosiklete abart egsoz taktırdığı için kaçtığını söyledi. Sürücüye 9 maddeden toplam bin 149 TL para cezası kesilerek ehliyetine el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Konuralp Caddesi'nde plakasız olduğu için durdurmak istediği motosikletin sürücüsü Murat Koral kaçmaya başlayınca polis ekipleri motosikletin peşine düştü. D-100 karayoluna çıkan motosiklet sürücüsü ters yönden gitmeye başladı. Polis ekipleri motosiklet sürücüsünü yakalamak için seferber olurken, sürücü geri dönerek şehir merkezine girdi. İsmetpaşa Caddesi'nde yakalanan sürücü gözaltına alınırken, motosikletin plakası koltuğun altından çıktı. Murat Koral, motosiklette abart egsoz olduğu ve kaskı olmadığı için kaçtığını söyledi.
Polis ekipleri, sürücüye, plakasız motosiklet kullanmak, motosikletin muayenesi olmaması, kasksız motosiklet kullanmak, tehlikeli şerit değiştirmek, trafiği tersten kullanmak, 'dur' ihtarına uymamak ve diğer 3 suçtan toplam bin 149 TL para cezası kesilerek ehliyetine el konuldu.
Editör: Pusula Gazetesi