Türkiye Özel Sporcular Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 4.'sü olan Kaynaşlı Gençlik Spor Kulübü'nün engelli öğrencileri Vali Ali Fidan'ı makamında ziyaret ettiler. Vali Fidan öğrencileri kutlayarak engellilerin hayata kazandırılması adına bu tür faaliyetlerin artırılmasını istedi.
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından geçen ay Samsun'da düzenlenen "Özel Bayanlar Voleybol Türkiye Şampiyonası"nda Türkiye 4.'sü olan Kaynaşlı Gençlik Spor Kulübü'nün engelli öğrencileri Vali Ali Fidan'ı makamında ziyaret ettiler.
Vali Fidan yeni kurulmasına rağmen 4. lük kupası alan takımı kutlarken başarılarının devamını dileyerek voleybolcularla sohbet etti.
Voleybol takımının antrenörü Murat Uzgit takım ve şampiyona hakkında Vali Fidan'a bilgi verirken, takının bazı eksiklikleri olduğundan da söz etti.
Uzgit, "Bizim amacımız spordan çok onlara dokunmak. Turnuvaya sadece bayanlarda, Zihinsel engelli sporcularla katılabildik. Bedensel engellilerden oluşan 27 kişilik takımımız var. Geçen yıldan beri çalışıyoruz. Ufak tefek sıkıntılar çekiyoruz ne yazık ki. Son üç ayımızda pek fala çalıştığımızı söyleyemeyiz. Samsun'da Karadeniz Bölgesi yarışmalarına katıldık. Karadeniz bölgesi içinde ekibimiz 2. oldu. Yine Samsun'da Türkiye geneli yarışmalarında da 4. olduk" dedi.
Vali Fidan başarılı sporcuları tebrik ederken, asıl amacın çocukları topluma kazandırmak olduğunu söyledi, sporun bu anlamda iyi bir anahtar olduğunu vurgulayarak bu anlamda çabaların artmasını istedi.
Voleybolcularla bir süre sohbet eden Vali Fidan çocuklara hediyeler de vererek başarılarının devamını diledi.
Editör: Pusula Gazetesi