Düzce'de 2016-2017 yılında Birey Özel Eğitim Kursu olarak hizmet verecek olan Sınav Okulları Temel Lisesi son sınıf öğrencileri mezuniyet balosu düzenlediler. Törende liseden mezun olan öğrenciler diplomalarını alarak kep fırlattı.
Sınav Temel Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrencileri için, mezuniyet töreni düzenledi. Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerine kep giydirilerek diplomaları verildi. Diplomalarını alarak lise yaşamlarına son noktayı koyan öğrenciler törenin ardından eğlenerek mezuniyetin tadını doyasıya yaşadılar. Velilerde düzenlenen törende çocuklarının bu mutlu anlarını ölümsüzleştirdiler.
Düzce Sınav temel lisesi Kurucusu Mehmet Albayrak, "Bugün burada hep birlikte güzel bir eğitim-öğretim yılını bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler bu süreci her zaman siz değerli velilerimizle iş birliği yaparak yürütmeye çalıştık ve bu amaçla bir yıl boyunca el birliği ile öğrencilerimize en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye özen gösterdik. Hepimiz çocuklarımızı hem akademik, hem sosyal, hem kültürel, hem psikolojik, hem mesleki, hem de ahlaki yönden yetiştirmek için çaba sarf ettik. Bu yola çıkarken önce herkesin bir hedefi olması gerektiğine inandık. Bizim hedefimiz sizleri hep bir adım ileriye taşımak oldu" dedi.
BİREY ÖZEL EĞİTİM KURSU OLARAK EĞİTİM HAYATINA DEVAM EDECEK
Mehmet Albayrak, Sınav temel Lisenin 2016-2017 yılında eğitim hayatına Birey Özel Eğitim Kursu olarak hizmet vereceğini belirterek "Yeni eğitim öğretim yılında Özel Eğitim Kursu olarak öğrencimize hizmet vereceğiz. Öğrenci ve velilerimize karşı farklı olmak için buradayız. Bizi tercih eden değerli öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi