Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Bedir Ramazan ayında kentteki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptıkları çalışmalarda bin 100 aileye kumanya yardımı topladıklarını söyledi.
Dernek Başkan Bedir, Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelerin iftar sofralarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçladıklarını ve kapsamlı yardımda bulunmak çabasıyla yardımseverlerle işbirliği içerisinde çalışmaları yürüttüklerini söyledi.
Tüm yöre halkının Ramazan ayını tebrik eden Karabük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Bedir, " Bu yıl dernek olarak "˜Bir Yardım Bin Dua' projesi kapsamında başlattığımız Ramazan kumanyası yardımı için katkıda buluna herkese teşekkür ediyorum. Şuana kadar bin 100 koli kumanya ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmış ve devam edecek olan yardımlarla Ramazan ayı süresince erzak yardımı devam edecektir. Karabük Erzurumlular Derneği olarak hemşehrilerimizin ve tüm Karabük halkının sosyal sorumluluk projelerinde yanında olmaya devam edeceğiz. Gönlümüzde Erzurum sevdamız Karabük. İnsanlık birleştiğinde vicdanlar huzur bulur. Bu maksatla kumanya yardımı yapmak isteyen hayırsever ve yardımseverler derneğimize başvurabilir. Hazırlattığımız erzakları birebir tespit ettiğimiz ailelere ulaştırma gayretinde oluyoruz" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi