Öğrencilere çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Keçeli; “Çaycuma’mızın gelişen yükselen okulu Meslek Yüksek Okulumuzun dereceye giren öğrencelerini burada misafir etmekten mutluluk duyuyorum. Onlara hayat boyu başarı mutluluk ve her şeyin gönüllerince olsun diyorum. İnşallah Çaycuma’daki ve okuldaki kazanımlarını hayatlarında daha iyi şeyler başarabilmek hayallerini gerçekleştirebilmek için kullanırlar. Başarılı bir hayat bir hayat yaşamalarını temenni ediyorum”dedi.

Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı; Çaycuma MYO olarak sevgili Kaymakamımızın ilçemizdeki beklentilerini çok iyi biliyoruz. Meslek Yüksek Okulu her geçen gün sadece gelişen değil, her zaman kaliteli bir düzeyde eğitim verebilecek alt yapısını hazırlayarak buranın geleceğini hazırlıyoruz. Yaptığımız ulusal ve uluslar arası kongreler ve aktivitelerde de yüksek okulun üniversite olduğu algısını tam anlamıyla özleştirmek durumdayız. Okulumuz Çaycuma’ya layık kampusu ile hızla büyüyor. Okulumuza destek veren başta Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca öğrencilerim adına da Çaycuma’ya da teşekkürü borç biliyorum”diye konuştu.

Ardından tüm akademik personel ve dereceye giren öğrenciler Atatürk Anıtı’na yürüyerek saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı seslendirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi