Karabük'te meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazadan yaralı kurtulan sürücü, sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sırada, "Ben mi yapmışım kazayı? Hatırlamıyorum" dedi.
Kaza, D-755 Karayolu üzerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi. Karabük yönüne seyir halinde olan Mustafa Onur (51) yönetimindeki 78 YC 055 plakalı otomobil, iddiaya göre sağ şeritten kontrolsüz şekilde sol şeride geçtiği sırada, arkadan gelen Faruk Yüksel (41) yönetimindeki 34 LP 9209 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın ardından iki otomobil de yoldan çıkarak refüje savruldu.
Kazada sürücü Mustafa Onur ve eşi Nuran Onur ile diğer araçta bulunan sürücü Faruk Yüksel ve Ufuk Can Ayyarkın yaralandı. Kazada başından yaralanan sürücü Mustafa Onur sağlık görevlilerine ne olduğunu sordu. Sağlık görevlisi, kaza yaptığını ve hastaneye götürüleceğini söyleyince sürücü Onur, "Ben mi yapmışım kazayı? Allah Allah. Hatırlamıyorum. Ben normal geliyordum" dedi.
Yaralanan diğer araç sürücüsü Faruk Yüksel ise önündeki aracın sağ şeritten sol şeride geçtiğini söyleyerek, "Yaşlı amca ile aynı yöne gidiyorduk. Sanıyorum dönüşü kaçırdı. Sağ şeritten sol şeride döndü" dedi.
Kazada yaralanan 4 kişi olay yerine gelen 112 ambulansları ile kaldırıldıkları KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Trafik polisleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi