Rektörlük Çalıştay Salonu'nda gerçekleştirilen kupa takdim törenine, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, BESYO Kurucu Müdürü Prof. Dr. Recep Özmerdivenli, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ile kupaların kazanılmasında büyük emekleri olan öğrenciler katıldı.
Kupa takdim töreni öncesi konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversiteyi gururlandıran Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerini ve öğrencilerini tebrik ederek, "Şampiyonalarda ismimizi yaşattığınız, bizleri temsil ettiğiniz ve göğsümüzü kabarttığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Mezun olduktan sonra sizlerden çok daha büyük başarılar bekliyorum" dedi.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, fakülteleşme sürecinde başta Prof. Dr. Kürşat Karacabey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Karacabey, öğrencilerin emekleri, alın teri ve bileklerinin gücüyle bu kupaları kazandıklarını ifade ederek üç yıllık geçmişi olan ve fakülteye dönüşen okulun kısa zamanda büyük başarılar kazandığını dile getirdi.
Açılış konuşmalarının sonrasında Türkiye Şampiyonalarında başarılı olan öğrencilere ve onları eğiten öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kupa takdim töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Editör: Pusula Gazetesi