Şenlikler kapsamında sahneye çıkan pop müzik sanatçısı Şafak Sönmez Alaplı halkını coşturdu. Sönmez konserinin geç başlaması tepkilere neden olurken, konser gece 23.30 ancak başlayabildi.
Yapılan şenliklere ilçe halkı yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan etkinliklerinde ilk olarak özel bir dikim firmasının defilesi sunuldu. Arından İrfan Kılıç birbirinden güzel ezgi ve türküleri ile alanı dolduran yüzlerce kişiyi coşturdu.
Alaplı´da ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan pop müziğin sevilen ismi Şafak Sönmez konser akşamı sahneye geç çıktı. Hayranlarının uzun bir süre beklediği sanatçı hayranları ile ancak gece 23.30´da buluşabildi. Sönmez´in konserinin gecikmesi sonucu bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazı vatandaşlarda saatin geç oluşu nedeni ile konser alanından ayrıldı.
Öte yandan Ramazan Şenlikleri kapsamında sahil dolgusu içerisine kurulan Yörük Çadırı da Alaplı halkının akınına uğradı. Çocuklar ise lunaparkta doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Ramazan şenlikleri bir ay boyunca her akşam bir başka etkinlikle devam edecek. Ramazan etkinlikleri içerisinde önümüzdeki günlerde Sinan Özen ve bazı sürpriz sanatçılar konser verecek ve yöresel geceler düzenlenecek.
Editör: Pusula Gazetesi