34. HAFTA MAÇLARI SONUNDA ZONGULDAKSPOR BİR BASAMAK GERİLEDİ

Zonguldakspor’un yer aldığı Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta 34’üncü haftanın maçları Çarşamba günü oynandı. Zonguldakspor’un bu haftaki rakibi ligden çekilen Cizrespor olduğundan haftayı maç yapmadan geçirdi. Grupta hafta içi mesaisinde dün 8 maça sahne oldu.

Çarşamba günü oynanan maçlarda alınan skorlar Zonguldakspor’a yaramadı, aksine bir basamak gerilemesine neden oldu.

Haftaya 51 puanla giren Tirespor, Denizli deplasmanında Kızıkcabölükspor’u 2-1 yenerek üçüncü basamakta kendine yer buldu. Bu sonuçla 51 puanla kalan Zonguldak ekibi, üçüncü basamağa geriledi.

Grupta lider olan Erzurumspor ise geriye düştüğü maçta İstanbul deplasmanında Silivrispor’u 2-1 skorla geçti. Üç haftadır kazanan Erzurumspor 59 puanla zirvedeki yerini korudu. Zonguldakspor’un takipçileri arasında bulunan Düzyurtspor, deplasmanda Arsinspor’la golsüz berabere kaldı. Play-Off hattını zorlayan Yeşil Bursa, Hatay deplasmanında Erzin Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

BURAK KENTE DÖNDÜ!

Ligin 31. haftasında Turgutluspor ile oynanan maçta diz yan bağlarında yırtık oluşan Zonguldaksporlu futbolcu Burak Et, İstanbul’daki tedavisinin ardından kente döndü. Takımdan ayrı düz koşulara başlayan tecrübeli savunmacı, son iki hafta Gölbaşı ve Erzin Belediyespor maçında hazır olması bekleniyor.

Zonguldakspor’un tecrübeli futbolcuları arasında yer alan Burak Et, sakatlığını atlamaya çalışıyor. Turgutluspor maçında sakatlanan ve yapılan kontrollerde diz yan bağlarında yırtık oluştuğu tespit edilen Zonguldaksporlu futbolcu, İstanbul’da 3 hafta süre tedavinin ardından kente dönüş yaptı.

İstikrarıyla dikkat çeken Burak Et’in ligin son 2 haftasında Gölbaşı ve Erzin Belediyespor maçında hazır olması bekleniyor.

LİGİN SON İKİ HAFTASINDA SAHADA OLACAK

Zonguldaksporlu futbolcu Burak sakatlığındaki son durumu ve ligdeki gidişatıyla ilgili gazetecilere açıklama yaptı, “Sakatlığımda bugün 18. gün. 15-16’ıncı günden sonra düz koşu yapmamı önerdi doktor. İstanbul’da buraya gelmeden başlamıştım yavaş yavaş koşulara. Ağrı var ama üst adalenin güçsüz olmasından kaynaklanıyor. İstanbul’da bunun tedavisini yaptım, burada masörümüz İsmail Arslan tedaviye devam ediyor. 1 hafta 10 güne kadar ağrılar bitecek diye umuyorum. Bu hafta oynayamayacağım. Muhtemelen Gölbaşı veya Erzin maçında hazır olabilirim.

SAHADA OLAMASAM DA GÖNLÜM HEP ARKADAŞLARIMLA

Ligde yakaladıkları avantajı son haftaya kadar taşıyarak Play-Off’larla birlikte 2. Ligi hedeflediklerini belirten Burak, “Çok iyi mücadele ediyoruz ligde arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geçen hafta Adana’da oynanan Kozan maçında havanın çok sıcak olduğunu söyledi arkadaşlarım, sıcak havaya rağmen Kozan’da iyi mücadele ederek kazanan taraf olduk. Hedefimiz Play-Off’tan çıkmak bunu başarırsak daha iyi futbol sergileyeceğimizi düşünüyorum. Bu hafta Tekirdağspor’u yenerek Play-Off yolunda bir engeli daha aşmak istiyoruz. Sahada olamasak ta gönlümüz hep onlarla birlikte. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. “

Editör: Pusula Gazetesi