Antrenör Cahit Terzi&8217;nin 1 hafta deneyerek karar vermesi beklenen yeni transfer adayı Paul Nwoken&8217;in 3 gün içerisinde hocadan zayıf not alarak yolcu edildiği öğrenildi.

Yeni sezonda Deplasmanlı Süper Amatör Lig&8217;de mücadele edecek olan Zonguldakspor&8217;dan bir kara daha geçti.


Geçtiğimiz sezon Brezilya&8217;dan transfer ettiği Sergio ile yeni sezonda bir iletişim sorunu yaşayan Zonguldakspor Kulübü&8217;nde yeni yabancı transferi girişimine girildi ve başarısızlıkla sonuçlandı. Nijerya 1. Lig&8217;inde oynadığı ifade edilen Paul Nwoken&8217;in transferini gerçekleştirebilmek için 1 hafta deneneceğini ve beğenilirse transferinin gerçekleştirileceğini belirten Antrenör Cahit Terzi&8217;nin 1 hafta geçmeden sempatik tavırlarıyla birlikte tribünlere seyirci çekebileceğini ifade ettiği topçuyu önce sözde gözde ilan etti. Ardından da 3 gün içinde siyahi oyuncu hakkında kararını vererek yolcu etti. Nijerya 1. Lig takımlarında top koşturan Paul Nwoken&8217;in Antrenör Cahit Terzi tarafından yetersiz görülmesi üzerine transfer edilmeyeceği öğrenildi.


Kadro Sıfır &8216;KM&8217;


Öte yandan takım kadrosunda tamamen değişikliğe giden Zonguldakspor Antrenörü Cahit Terzi, takımı revize ederek baştan aşağı yeniledi. Artık kadro yeni eski oyuncu olarak ise sadece Cem Akbaba kadroya dahil olabildi.

Bizimkiler daha iyi

Taraftara sevinç yaşatan siyahi oyuncu transferi girişiminin tribünlere seyirci çekmesi bekleniyordu.

Antrenör Cahit Terzi siyahi oyuncu ile ilgili &8220;İstediğimiz gibi bir oyuncu çıkmadı. Zaten takımımızda ondan daha iyi oyuncularımız var. Kadromuz bu oyuncudan daha üstün futbolculara sahip o yüzden Paul&8217;un transferini gerçekleştirmeyeceğiz. Kendisini denemeye almış 1 hafta süre vermiştik. Bizim takımımıza göre bir oyuncu olmadığını 3 gün içerisinde anladık. Bu yüzden kendisiyle anlaşmaya gitmeyeceğiz&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi