Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, partisinin Devrek ve Gökçebey İlçe Danışma Meclislerine katıldı.

Milletvekili Ulupınar, ilk olarak AK Parti Devrek İlçe Meclisi toplantısına katıldı. Devrek Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantı, Divan Heyetinin oluşturulması ile başlandı. Toplantıda; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, İl Genel Meclis Başkanı Vacit Durdubaş, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Temsilcileri hazır bulundu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci de belediyelerin yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundular.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, AK Parti İktidarının yaptıklarını, Devrek ilçesindeki yatırımları anlatarak, terör örgütlerinin köşeye sıkıştırılarak sona erdirileceğini ifade etti. Birlik ve beraberlik mesajı verilerek aylık istişare toplantısı sona erdi.

Ulupınar, daha sonra Gökçebey İlçe Danışma Meclisi’ne katıldı. Toplantıda, divan heyeti oluşturuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise, konuşmasında, belediye çalışmaları hakkında çok güzel projelere imza attıklarını, bu işleri başarırken AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın çok büyük emeğinin olduğunu, her daim kendilerini yalnız bırakmadığını, Gökçebey ilçesinin onun sayesinde şaha kalktığını ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Milletvekili Özcan Ulupınar da, yaptığı konuşmada, AK Parti Gökçebey Teşkilatı mensuplarına teşekkür ederek, bu birlik ve beraberliğin Gökçebey’de olduğu sürece daha iyi hizmetlerin göreceğini ifade etti. Ulupınar, “Gökçebey Belediyesi’ne ait vidanjör aracını fark ettim. Bu zamana kadar bu araç Devrek ilçemizden yardım istenilerek getirtiliyordu, şimdi ise kendi araçları bulunuyor. Benim üzerime Zonguldak ve Gökçebey adına hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” dedi.

MİLLETVEKİLİ ULUPINAR, HASTA ZİYARETLERİNDE BULUNDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek ve Gökçebey İlçe Danışma Meclisi toplantılarının ardından halkla iç içe olarak, vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Milletvekili Ulupınar, ardından Gökçebey Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Yaşar Sargın ile hastaları ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerinde bulundu. Hastalar da Ulupınar’ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, “Allah, devletimize zeval vermesin, sizleri de başımızdan eksik etmesin” dediler.
Editör: Pusula Gazetesi