ZONGULDAKSPOR EVİNDE ERTELEME SINAVINA ÇIKIYOR

Spor Toto 3. Lig’in 22. haftasında olumsuz saha ve hava şartlarıyla nedeniyle ertelenen Zonguldakspor – Kırıkhanspor maçı bugün oynanacak. Ligde son iki hafta Altayspor ve Tirespor mağlubiyetleriyle sarsılan Kırmızı-Lacivertliler, erteleme maçında alacağı galibiyetle telafi etmeyi planlıyor. Grupta Play-Off hesapları yapan ve puan kaybına tahammülü kalmayan Zonguldakspor, saha ve seyircisi avantajını kullanarak Hatay temsilcisinden istediğini almak istiyor. Tire maçıyla cezalarını dolduran Berkan Akdeniz ve Gökhan Akıllı, erteleme maçında şans bekleyen oyuncular arasında. Zonguldakspor 42 puanla beşinci sırada, Kırıkhanspor ise 28 puanla 17’inci basamakta bulunuyor.

KURALLAR GEREĞİ ZONGULDAK’TA 2, KIRIKHAN’DA 9 OYUNCU YOK

Erteleme maçı olması ve maç tarihinden sonra sözleşme yaptıklarından dolayı Zonguldakspor’da Batuhan Gülcan ve kaleci Ender Kaya, statü gereği kadroda yer almayacak.

Kırıkhanspor'da ise aynı kurallar gereği Alican Özaltun, Hüseyin Kuday, Kazım Şahbaz, Özcan Dağ, Sezer Gözükara, Sezer Güler, Fatih Uyar, Akan Akarsu, Gökhan Solak forma giyemeyecek.

ERTEME MAÇININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI

Merkez Hakem Kurulu, Zonguldakspor – Kırıkhanspor maçında görev yapacak hakemleri açıkladı. 15 Mart Salı günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 13.30. İzmir bölgesinden Mehmet Fatih Gökçe’nin yöneteceği mücadelede, Denizli bölgesinden Harun Öztekin ve Uşak bölgesinden Yusuf Doğan yardımcılığını yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi