Konferanslardan önce Eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Atlı ile Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin’i makamında ziyaret ederek, ilçedeki öğrencilere, daire amirlerine ve protokol üyelerine sunacağı “Etkili İletişim–Motivasyon ve Başarı” konulu konferansa davette bulundu. ve Kaymakam Bilgin’e görevinde başarılar diledi. Kaymakam Bilgin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yazar Sıtkı Aslanhan’a teşekkürlerini iletti.
YGS sınavına bir ay kala lise öğrencilerinin motivasyonunu artırmayı amaçlayan 1. Konferansı öğrencilerin dikkatle takip ettikleri görüldü. ”Motivasyon ve hedef belirleme” konularında yoğunlaşan konferansa yaklaşık iki yüz lise öğrencisi katıldı. Başarının önündeki engelleri, Hedefsizlik, Kötü arkadaş ,Uygun kullanılmayan internet imkanları, Cep telefonu olarak sıralayan Aslanhan, sınava hazırlanan öğrencilerin öncelikle bu engelleri ortadan kaldırmaları gerektiğini vurguladı.
Daire amirlerine ve protokol üyelerine verilen konferanstan önce Kaymakam Bilgin, kısa bir konuşma yaptı.Konferansta Sıtkı Aslanhan, aile içi iletişim, iletişimin önündeki engeller, kaybettiğimiz değerler gibi konularda etkili bir sunum gerçekleştirdi. Konferansın ardından Kaymakam Bilgin tarafından Sıtkı Aslanhan’a günün anısına hediyeler takdim edildi.
Editör: Pusula Gazetesi