Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Aktif Spor kulübü Ereğli ve Alaplı' da gençleri spora davet ediyor. Kulüp başkanı Hüseyin Uğuz, spor yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtirken, kendilerine desteklerini esirgemeyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak' a da teşekkür etti.

Bünyesinde bir çok branşta yaklaşık 600 genci barındıran Alaplı Aktif Spor kulübü, güreş dalında Ereğli' de kurslara başladı. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Ereğli' de 16.00-18.00, Alaplı' da ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri antrenmanlarına devam ediyor. Alaplı Aktif Spor Kulübü olarak bugüne kadar bir çok branşta müsabakalara katıldıklarını ve bu müsabakalardan da ciddi dereceler elde ettiklerini kaydeden Kulüp başkanı Hüseyin Uğuz, spora ve sporculara her zaman destek verilmesi gerektiğini söyledi. Kursların ücretsiz olduğunu, Ereğli' de Yakup Kaçmaz ve Alaplı'da da Yasin Şahin direktörlüğünde kursların devam ettiğini ifade eden Uğuz, gençleri spora ve spor yapmaya davet etti.

Kendilerine bu güne kadar desteklerini esirgemeyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ereğli Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak' a da teşekkür ettiğini kaydeden Uğuz "Bugüne kadar bir çok spor dalında dereceler elde ettik. Spora ve sporculara destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda Alaplı Belediye Başkanımız sayın Nuri Tekin ve Ereğli Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak'ın spora ve sporculara katkısı yadırganamaz. Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum" dedi.

Ereğli' de Gençlik ve spor müdürlüğü Kapalı Spor salonunda Güreş takımında ki sporcuları ziyaret eden Ereğli Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak ise sporculara başarılar diledi.

Editör: Pusula Gazetesi