Kdz. Ereğli ilçesinde 35 yıl önce üretimine başlanan ve on yıl önce marka tescilini yaparak patentini Subaşı Kasap Sucukları olarak markalaşan sucuklara Türkiye'nin dört bir yanından talep yağıyor.
35 yıldır değişmeyen lezzeti ile damak tadına hitap eden Subaşı Kasap Sucukları Nazar Kebap’ta bir araya gelen yerel ve ulusal gazetelerin temsilcilerine ikram edildi.

Sabah kahvaltısında bir araya gelen gazeteciler, usta ellerin özenle tepsiye dizip, fırında pişirdiği sucukların tadına baktı.
Başkan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Başkan, Subaşı Kasabı Sucukları’nda kullandıkları her malzemenin doğal olduğunu belirterek kasap sucuğu lezzetini hiç bozmadıklarını söyledi. Baharatından, etine kadar sucuk yapımında kullandıkları her şeyin doğal olduğunu belirten Başkan “Ereğlimizin çilekten sonra dışarıya hediye olarak gönderebildiğimiz tek markası Subaşı Kasabı sucukları. Türkiye’nin her tarafına gönderiyoruz. Subaşı Kasabı Sucukları 35 yıldır var ama yaklaşık 10 yıldır ‘Subaşı’ patentini aldık ve ‘Subaşı’ markası ile üretimimiz devam ediyor. Kasap sucuğu lezzetini hiç bozmadan pervante olarak halkımıza veriyoruz” dedi.
Gazetecilerin 24 saat zor koşullar altında görev yaptığını dile getiren Yüksel Başkan, kahvaltı ile hem güzel şeylerinde haberinin yapılması hemde gazetecileri doğal Subaşı Kasabı sucukları ile besleyerek daha verimli çalışmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Başkan, gazetecilerle soğuk kış günlerinde 3 yada 6 ay aralıklarla bir araya gelerek Subaşı Kasabı Sucukları’ndan ikram edeceklerini ifade etti.

.:: PUSULA - Zonguldak ın Açılış Sayfası... Haber, Analiz, Köşe Yazısı, Tüm Son Dakika Gelişmeleri ve Güncel Haberler ::.

Editör: Pusula Gazetesi