ZONGULDAK’TA ERZURUMSPOR MESAİSİ BAŞLADI

Spor Toto 3. Lig’de Play-Off yarışı veren Zonguldakspor, hafta sonu bu sezonun en zorlu maçlarından birine çıkacak. Haftayı 1-1’lik Bursa Nilüferspor beraberliğiyle kapatarak iki basamak birden yükselen Zonguldak ekibi, evinde konuk edeceği Erzurumspor maçını düşünmeye başladı.

Bir günlük iznin ardından Erzurumspor maçının mesaisine başlayan Kırmızı-Lacivertli takımda Antrenör Şenol Demir, çalışma öncesi oyuncularıyla mini bir toplantı yaptı. Oyuncularına Bursa maçından aldıkları puanın önemli olduğunu aktaran Teknik Patron Demir, Erzurum maçını kazanmaları halinde daha iddialı duruma geleceklerini kaydetti. Oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen çalışmaya düz koşuyla başlayan Zonguldakspor ekibi ardından 5'e 2 top kapma ve istasyon ağırlıklı antrenman gerçekleştirdi.

Zonguldakspor sezonun ilk yarısında 1-1 berabere biten maçın rövanşında Erzurumspor’u bu kez elinden kaçırmak istemiyor. İç sahada gösterdiği başarılı performansı dış sahada gösteremeyen Erzurumspor, ikinci yarı çıktığı 2 maçı da kazandı.

SAKATLAR DÜZ KOŞU YAPTI

Zonguldakspor’da hafif sakatlıkları süren Selçuk Vural, Mert Caymaz ve Furkan Aydın takımdan ayrı düz koşu yaptı. Futbolcularda ciddi bir sakatlık olmadığı önümüzdeki günlerde takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

Editör: Pusula Gazetesi