Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri kent merkezinde bulunan fırın ve unlu mamul satışı yapan iş yerlerine denetim yaptı.


Zonguldak Belediyesi Zabıta ekipleri halka açık üretim yapılan ekmek fırınları ile unlu mamulleri imalatı yapan işyerlerinde denetimlerini sürdürüyor. Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent merkezi genelinde üretim yapan işyerlerine yönelik yaptığı denetimlere devam ediyor.

Denetimleri rutin bir şekilde devam ettiren Zabıta ekipleri çalışmalar kapsamında kent merkezinde ekmek fırını ile unlu mamulleri imalatı yapan işyerlerinde denetim yaptı.

Gramaj ve hijyen konularında yapılan denetimlerde kusurlu bulunan işyerlerine 219 TL para cezası kesildi ve tutanak tutuldu. İş yerlerine eksikliklerini öngörülen sürede gidermeleri konusunda ihtarda bulunuldu. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin rutin bir şekilde sürdürüldüğünü, bundan böyle de bu denetimlere aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, işyeri sahiplerinden de kurallara titizlikle uymaları konusunda uyarısında bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi