Bülent Ecevit Üniversitesi’nin radyosu Radyo Karaelmas 'Sihirli Mikrofon' yarışmasında ön elemeyi geçerek finale yükseldi.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nin sesi Radyo Karaelmas, Fatih Belediyesi’nin 4.’sünü düzenlediği ‘Sihirli Mikrofon’ yarışması ‘Yılın En İyi Üniversite Radyosu’ kategorisinde ön elemeyi geçerek finale yükseldi. Ön elemede oy veren herkese teşekkür eden Radyo Karaelmas ekibi Zonguldak halkından final oylaması için destek istedi. 9 Şubat’a kadar devam edecek olan final oylaması ise başladı. Oylama için www.sihirlimikrofon.org/oylama web adresine girip 7. sırada bulunan "Yılın En iyi Üniversite Radyosu" kategorisinde yer alan Radyo Karaelmas logosu tıkladıktan sonra sayfanın altındaki "Sonraki Adım" butonuna tıklanması ve açılan sayfada çıkan güvenlik kodunun 4605'e ücretsiz olarak gönderilerek SMS ile oylamanın tamamlanması gerekiyor.
Alınan bilgiye göre her bir kategori için tek bir oy kullanılabilir. Bir cep telefonu numarası üzerinden yalnızca bir kez oy kullanılabiliyor.
Editör: Pusula Gazetesi