Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve 22-23-24’üncü Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın, kalp krizinden hayatını kaybeden eniştesi 60 yaşındaki Bedri Tuna'nın cenazesi toprağa verildi.
Köksal Toptan'ın kız kardeşi Semra Tuna'nın eşi Bedri Tuna, bronşit şikayetiyle kaldırıldığı Batıkent Bilgi Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada geçen Pazar günü kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti. Tuna'nın cenazesi, memleketi Zonguldak'a getirildi. Hz. Ali Camisi'nde kılınan cenaze namazına; TBMM eski Başkanı ve 22-23-24’üncü Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Mustafa Özkan Gün, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, sendika, dernek, oda, sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk, öğle namazının ardından önce yaşlılığa bağlı geçirdiği rahatsızlık sonucu 82 yaşında ölen Hüseyin Alemdar, sonra da Bedri Tuna'nın cenaze namazını kıldırdı. Tuna'nın cenazesi, daha sonra Asri Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazede Köksal Toptan ve merhum Tuna'nın oğlu Sertaç Tuna taziyeleri kabul etti. Pusula Yayın Grubu olarak Bedri Tuna’ya Allah’tan rahmet, Toptan ve Tuna ailelerine başsağlığı dileriz.


Editör: Pusula Gazetesi