Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık ile Yönetim Kurulu Üyeleri Erdoğan Güney, Ergün Çelik, Halil Akcan, Nusret Yakıcı, Mehmet Köktürk ve Genel Sekreter Alper Püren Çaycuma Emniyet Müdürü Mehmet Çelik´e hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette Çaycuma´nın genel durumu ve asayişi ile ilgili görüşüldü.


İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çelik; Çaycuma´ya atandıktan sonra yaptığı araştırmadan, internet sitelerinde Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası´nın İlçe Emniyet Teşkilatına araç aldığını öğrendiğini belirterek bunun için Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası´na teşekkür etti.


Aynı gün Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan´ı da ziyaret etti. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Ahmet Kaplan´a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Görüşme sırasında Çaycuma ilçesinin asayiş durumu ile ilgili fikir alışverişinde de bulunuldu. Ziyaretler sonrasında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık şunları söyledi: "İlçemiz ekonomik gelişmeleri ile oldukça göz önünde olan bir ilçedir.

Yaptığımız ziyaretlerde ilimiz ve ilçemiz için potansiyel gelişmeleri ve hayata geçmesi beklenen projelerle ilgili emniyet müdürlerimizle karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Değerli müdürlerimizin bölgemize atanması ile çalışmalarımıza katkıları olacaktır. Her ikisine de hoş geldin demek için yaptığımız ziyaretler bizi memnun etmiştir. Görevlerinin kendilerine ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz."
Editör: Pusula Gazetesi