Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya motosiklet çarptı. Yaralı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Kaza, Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emre Ö. (21) idaresindeki 67 LN 336 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Arzu Korkut’a (31) çarptı. Kazada yaralanan Arzu Korkut’un yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi burada yaptıktan sonra ambulansla ilçedeki özel hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerine kaza hakkında bilgi veren motosiklet sürücüsü Emre Ö., kadının aniden yola çıktığını, kendisine çarpmamak için direksiyonu sola kırdığını ancak bagaj kısmını kurtaramadığını ifade etti. Motosiklet sürücüsü ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Yaşanan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde karşıya geçmek için yola çıkan kadına motosikletin çarpması ve yaralı kadının vatandaşlar tarafından yol kenarına taşındığı görülüyor.
Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Editör: Pusula Gazetesi