Üç yıl görev yaptığı Çaycuma´dan Erdek Kaymakamlığı´na atanan İsmail Kaygısız için veda yemeği düzenlendi. Konuşma yaptığı sırada duygulanan Kaygısız; "Üç yıl sizlere layık olmaya çalıştım. Gönlüm burada kalıyor fakat ikinci sınıf bir ilçeye atanmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Artık Erdek´te Çaycumalıların bir dostu var" dedi.


Yeni Kaymakamlar Kararnamesi ile Erdek Kaymakamlığına atanan Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız için Çaycuma Belediyesi, Ticaret Odası ve Muhtarlar Derneği Başkanlığı´nın organizasyonuyla Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü´nde veda yemeği düzenlendi.


Yemeğe Gökçebey Kaymakamı Çetin Kılıç, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, SP İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir, Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı. Yemekte konuşan Çaycuma Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık Kaygısız ile çok güzel dostlukları olduğunu söyleyerek hizmetleri için teşekkür etti.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ise Kaygısız´ın halkla bütünleşen bir yapısı olduğunu söyledi. Gülşen; "Toplumsal ve insanlık adına yaptıklarıyla takdirimizi kazanan çok değerli Kaymakamımızı uğurlamanın hüznünü yaşıyoruz. Bundan üç yıl önce kendisinin tayini çıktığında bizlere halka bütünleşen birisi olduğu söylenmişti. Kendisiyle çok uyumlu çalışmalarımız oldu.


İnşallah ileriki yıllarda daha üst makamlarda kendisini görmek nasip olur. Aramızda sevgi ve saygı konusunda hiçbir sorun olmamıştır. Belediye Başkanlığına her türlü desteği vermiştir.


Yeni görevinde eşiyle birlikte sağlıklı ve başarılı günler diliyorum" dedi.


Çaycumalılarda ilk defa üç yıl önce Cumhuriyet Bayramında tanıştığını ve yılların çok çabuk geçtiğini belirten Kaymakam İsmail Kaygısız; "Bu bir bayrak yarışı. Ben bayrağı Musa Bey´den devir aldım. Üç yıl içinde sizlere layık olmaya çalıştım" dedi.


Çalışmaları hakkında bilgi veren Kaygısız; "Göreve geldiğimde Havaalanı şirketi yeni kurulmuştu. Büyük bir mücadele verildi. Üç hafta önce uçak seferleri başladı. İçinde bulunduğumuz çağda havayolu ve zaman çok önem kazandı. Yine görev süremde tapu hizmetlerini tamamladık. Köydes Projesi kapsamında muhtarlarımızla beraber büyük işler başardık. İhtiyaç olan temel hizmetleri kısıtlı bütçeye rağmen ulaştırmaya çalıştık. İnsan sizlere veda ederken burukluk yaşıyor. Odamdan özel eşyalarımı toplarken çok duygulandım. İnanın gönlüm burada kalıyor fakat bu her mülkü amirin yaşadığı bir durum. Diğer taraftan da üçüncü sınıf bir ilçeden ikinci sınıf ilçeye tayin olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu bir mesafe ayrılığıdır. Erdek´te sizleri bir hemşehriniz olarak misafir edeceğimi bilmenizi istiyorum.


Çaycumalıların ve mesai arkadaşlarımın artık orada bir dostları var. Görev yaptığım süre içinde kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde başarı gösteren arkadaşlarıma da teşekkürü bir borç bilirim" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Kaymakam Kaygısız´a, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Ticaret Odası Başkanı Rıfat Sarsık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kaygısız´ın eşi Hatice Hanım&[#]8217;a ise Belediye Başkanı Mithat Gülşen´in eşi Gönül Gülşen tarafından hediye takdim edildi.

Editör: Pusula Gazetesi