Kozlu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce 2015 yılı KÖYDES Programı kapsamında yapılan Kargalar Köyü menfez üstü rotmisk yol çalışmaları, Sivriler Köyü İlköğretim Okulu çevre düzenleme çalışmaları, Sivriler Köyü ile Ense Köyü arasında bulunan Çıkışlar mevkii grup yol genişletme talebi, Çamköy Köyü Ahlatlı Mahallesi beton yol çalışmaları, Çardaş Köyü Merkez ve Gücükgüney Mahallelerindeki prefabrik kilitli beton parke çalışmaları ile Sivriler grup yolunda yapılan yol tarama çalışmaları, Dağköy Köyü köy konağı, sağlık ocağı bakım onarım ve çevre düzenlemesi ile Merkez Camisi cami önü karo taşı çevre düzenleme çalışmaları, Balçıklı Köyü Cami müştemilatı bakım onarım çalışmaları, Gücek Köyü parke yol çalışmaları yerinde incelenerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde, Seyfetler Köyü İlkokulu ile Atatürk İlkokulu arasında yapılan “Dostluk Projesi” kapsamında Seyfetler Köyü İlkokulu’na öğrencilerin eğitimlerinde kullanılmak üzere masaüstü bilgisayar hediye edildi. Seyfetler Köyü İlkokulu ile Atatürk İlkokulu öğrencileri birbirlerine karşılıklı olarak hediyeler verdi.

Köylerde yapılan inceleme ve ziyaretlere; Kaymakam Ahmet Karakaya ile birlikte İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Binbaşı Orhan Kaş, İlçe Özel İdare Müdürü Nursel Gülerler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Vekili Recep Küçük, İl Genel Meclisi Üyeleri Necdet Karaveli ve Hasan Dağkıran ile köy muhtarları katıldı.

Köy muhtarları ve vatandaşlarla köylerin ihtiyaçları ile ilgili sohbet ederek, dilek ve temennileri dinleyen Kaymakam Ahmet Karakaya, ilçede sunulan hizmetlere desteklerinden dolayı başta Vali Ali Kaban olmak üzere İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret edilen köylerdeki çocuklara hediyeler verildi. Köy muhtarları ve vatandaşlar, yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi