Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve teşkilata tebrik ve teşekkür belgesi verdi.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, "Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından şahsıma ve teşkilatıma layık görülen tebrik ve teşekkür belgesi için ben de Zonguldak halkına teşekkür ediyorum" dedi.
İl Başkanları Toplantısı hakkında da bilgi veren İl Başkanı Tosun, “Seçim sonuçlarının istatistiki verileri detaylı olarak açıklandı. Başbakanımız bütün teşkilatlara teşekkür etti ve selamlarını yolladı. Türkiye’de oy oranını artıran illere ödüller verildi. Biz Zonguldak olarak oyumuzu artırdık ancak, bizden daha iyi iller olduğu için ödül alamadık. Zonguldak teşkilatı olarak da bizlere bir teşekkür plaketi takdim edildi. Sayın Başbakanımız seçimlerdeki başarımızdan dolayı bizlere tekrar tekrar teşekkür etti. Zonguldak’taki bu başarının sırrını sordular. Oy patlamasının nasıl yaşandığını sordular. Bunlardan Zonguldak olarak biz de gururlandık” diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi