Spor Toto 3. Lig’de haftayı Altay galibiyetiyle kapatan Zonguldakspor’da moraller yerinde. 4 haftalık başarılı bir seri yakalayarak grupta liderliğini sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, her geçen hafta yükselen performansıyla rakiplerine göz açtırmıyor.

HEM İYİ OYNAYIP HEM KAZANMASINI BİLDİK!

Zonguldakspor Teknik Direktörü Cahit Terzi, zorlu Altay maçını kazandıkları için mutlu olduklarına değinerek, “Çocuklar Altay maçında gerçekten çok güzel oynadılar. Mücadeleleri, girdikleri pozisyonlar oldukta fazlaydı. Rakip takımın kalecisini kutluyorum, gerçekten çok zor pozisyonları çıkardı. Altay gerçekten grubun en iyi takımlarından bir tanesi, çok koşuyorlar, çok iyi basıyorlar, pozisyon üretiyorlar. Baya zorladılar bizi. İlk defa bir takım bizi bu kadar zorladı. Biz bunun sahada cevabını verebildik.

Devreye beraberlikle girmek bizim için avantaj oldu. İkinci devre çocuklar iyi mücadele ettiler, iyi pozisyonlar bulduk. Goller geldi, daha fazla pozisyonumuz da var.

Futbolda iyi oynayıp bazen kaybedebiliyorsunuz, kötü oynayıp kazanabiliyor. Bugün biz hem iyi oynadık hem de kazandık. Çocukların hepsini tebrik ediyorum. İkinci devre fiziksel gücümüz ortaya çıktık, sahaya alışık çocuklar. Genel dayanıklılık anlamında çocukların kuvveti ortaya çıktı.

İNŞALLAH BOL GOLLÜ DEVAM EDERİZ!

Türkiye Liglerinin en fazla gol atan takım olduklarını hatırlatan Teknik Patron, “Skorer bi takımız bunu her zaman söylüyorum. Sadece kolay gol görüyoruz kalemizde. Bunu mutlaka önlememiz Şampiyonluğa gideceksek eğer. Yine sahamızda iki gol yedik.

Bizim gol yemeden de kazanmamız gerekiyor. Savunmada sıkıntılarımız oluyor ancak attığımız 4 gol bunu unutturdu. İnşallah böyle bol gollü devam ederiz.

Editör: Pusula Gazetesi