Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile kamyonet çarpıştı. Kazada yaklaşık 15 metre sürüklenen motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde ilçeye bağlı Süleymanlar mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kemer'den Ereğli istikametine giden Emre Öztürk'ün (24) kullandığı 67 LG 021 plakalı motosikletle Mustafa Karapınar'ın (52) kullandığı idaresindeki 67 LG 669 plakalı kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden Emre Öztürk'ün kullandığı motosiklet kaldırma çarptıktan sonra yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra durdu. Kazayı gören vatandaşların haber verdiği sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi ola yerinde yaptı. Ambulansa alınan yaralılar Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Mustafa Karapınar, yolda giderken hiç bir şey olmadığını, bir kütleme sesi duyduğunu ve daha sonra da motosikleti gördüğünü söyledi. Sürücü Karapınar ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavilerinin devam ettiği ve müşahede altında tutuldukları öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi