Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kamyon ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücü yaralanırken, araç ise hurdaya döndü.

Kaza Ereğli Alalı karayolu Gülüç belde kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Alaplı istikametinden Ereğli istikametine giden 67 LD 822 plakalı kamyon sürücüsü Hüseyin Cinkılıç (54) kavşaktan dönüş yapan Muzaffer Oruç'un (71) kullandığı 67 NH 961 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaklaşık 15 metre savrulan otomobil sürücüsünün yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Haber verilen 112 ekiplerinin olay yerine ilk müdahaleyi yaptığı Muzaffer Oruç daha sonra Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan kamyon sürücüsü Hüseyin Cinkılıç ise ifadesi alınmak üzere Gülüç polis merkezine götürüldü.

Kazada hurdaya dönen otomobil sürücünün yakınlarına teslim edilirken, arıza yapan kamyon için çekici çağırıldı. Çevreye dağılan otomobil parçaları ise belediye ekiplerince temizlendi. Kazada yaralanan ve Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan sürücü Muzaffer Oruç'un sağlık durumunun iyi olduğu, yüzünde ve ayaklarında ezilmeler olduğu tedbir amacıyla müşahede altında tutulacağı öğrenildi.

Kazada kamyonun kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilirken, polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi