ZONGULDAK EREĞLİSPOR, BARCELONA’DAN TRANSFER YAPTI!

3 yıl önce Türkiye gündemine oturan ve Diyarbakır’dan İspanya Barcelona’nın La Masia kampına katılarak Barcelona’da eğitim alıp idmanlarına katılmaya hak kazanan Türkiye’yi temsil eden 1997 doğumlu Bayram Demirbaş Zonguldak Ereğli Spor’a imza attı.

Diyarbakır’da Devlet Su İşleri Spor Kulübünde futbola başlayan Bayram Demirbaş, 4 yıl Gençlerbirliğispor Kulübünde futbola devam etti. 4 yılın sonunda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a imza atan Demirbaş, son olarak Fenerbahçe’nin alt yapısı olarak ta bilinen Modafen Spor Kulübünde futbol yaşantısına devam etti.

FUTBOLUN GÜZELLİKLERİNİ İZLETMEYE GELDİM

Birçok takımdan teklif alan Bayram Demirbaş, Zonguldak Ereğli Spor ile anlaşmasını şu şekilde açıkladı. ‘Ben buraya ahde vefa için geldim. Bu yıl Zonguldak Ereğli Spor’a hizmet ederek manevi haz yaşamak istiyorum. Bu yılın sonunda ise Rabbin izni ile başka yerde, başka takımlarda formamı terletmeye devam edeceğim. Futbol hayatımda inişli çıkışlı dönemler oldu. Çoğu zaman özel nedenlerimden dolayı Diyarbakır’a dönmek durumunda kalmıştım. İnşallah bundan sonra futbol adına güzel çalışmalara imza atacağım. Zonguldak Ereğli Spor’da zaten futbolun güzelliğini bizi destekleyenlere izlettireceğim.

Editör: Pusula Gazetesi