Davetlilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın da akın ettiği düğünde Ali Aslankılıç miting havasındaydı. Baba Aslankılıç kutlamaları kabul etmekte zorlandı.


Kilimli Eski Belediye Başkanı Ali Aslankılıç -Havva Aslankılıç çiftinin en küçük oğlu Savaş ile Nurten -Raif yılmaz çiftinin kızları Cansu Kilimli Gönlü Ferah Düğün Salonu´nda geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen düğünle dünya evine girdiler.


Yüzlerce davetlinin katıldığı düğünde salona sığmayan kalabalık açık hava da kendileri için hazırlanan bölümlerde oturdular.


Konukların alkışları arasında salona giren gelin damat daha sonra nikah masasına oturdular. Kilimli Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yalçın Acar´ın kıydığı nikahın ardından dansa kalkan çiftler daha sonra masaları dolaşarak konuklara ´hoşgeldiniz´ dediler.


Yüzlerce konuk gelin damadın yanı sıra Kilimli eski Belediye Başkanı Ali Aslankılıç´ı tebrik etmek için adeta sıraya girdi.


Düğüne, Kilimli ve Zonguldak´ın önde gelen isimlerinin yanı sıra şehir dışından da çok sayıda davetli katıldı.


Tebrikleri kabul etmeye yetişmekte zorlanan Aslankılıç gelenlere tek tek teşekkür etti. Sanatçı Alihan&[#]8217;ın şarkılarıyla doruğa çıkan düğünde takı töreninin ardından genç çift pasta keserek birbirlerine pasta ikram ettiler.


Geç saatlere kadar devam eden düğün oyun havalarıyla son buldu.


Pusula Gazetesi olarak Savaş-Cansu çiftini kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi