ULUTAN BARAJI’NDA ENERJİ DEPOLADILAR

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Zonguldak Sarayspor Kulübü, güç depolamak için Ulutan Barajı’nın bulunduğu ormanlık alanda kros çalışması yaptı. Sarı-kırmızılı takım, Ulutan Barajı’na çıkarak kondisyon idmanı yaptı.

Yeşillik alanda kros yapan futbolcular bol oksijen depolayarak, tüm alt yapı liglerinde yeni sezon hedeflerini şampiyonluk olarak koydular.Sarı-kırmızılı takımım çeşitli yaş gruplarında yer alan futbolcular, Antrenörler Turan Altıntaş ve Hakan Sağlam yönetiminde kros yaptı. Yaklaşık bir saati aşan çalışmada sarı-kırmızılı futbolcular güç depoluyor.

SARAYSPOR’UN İŞİ ŞAMPİYONLUK

Zonguldak’ta katıldığı alt yapılarda başarı çıtası yükselten Sarayspor, geçtiğimiz sezonu üç kupayla kapattı. Sarı-kırmızılı takım, U11-U12 ve U16 Liglerinde mutlu sona ulaşırken, diğer yaş kategorilerinde ise final grubuna katıldı. Kulüp bu sezon 7 ayrı yaş kategorisinde boy gösterecek. U11-U12,U13,U14,U15,U16, U17 Ligleri’nde mücadele edecek Sarayspor, tüm bu yaş gruplarında şampiyonluğu hedefliyor.

KARASU’DA İKİ GÜNLÜK KAMP YAPACAK

Türkiye’nin önemli kulüplerine sporcu gönderen Sarayspor, profesyonel çalışmalara imza atıyor. Sarayspor Kulübü, yeni sezon öncesi iki günlüğüne Karasu’da kamp çalışması yapacak. Hafta sonu 30 kişilik kafileyle ekip Karasu Karasu Aqua Park Otel'e kamp yapacak. Antrenmanın yanı sıra sporcular Aqua Park’ın keyfini çıkartacak.

Sarayspor Antrenörü Turan Altıntaş, yeni sezonda başarılı olabilmek için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne değinerek, “Yeni sezon çalışmalarına kısa bir süre önce başladık. Futbolcularımızla birlikte kros çalışması için Ulutan Barajı’na çıktık. Yeni sezonda hedeflere ulaşmak için çok çalışmamız gerek. Bunun bilincinde olan futbolcu kardeşlerimizle hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi