Keleşler Grubu’nun kurucusu, Demokrat Yayın Grubu Başkanı Yalçın Keleş'in babası, işadamı Fatih Keleş ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Arslan Keleş'in amcası Hacı Kibar Keleş, Hakkın rahmetine kavuştu. 82 yaşında ve 4 çocuk babası olan Keleş, bir süredir rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu.

Keleş'in cenazesi, dün Kozlu Aziziye Camisi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır ve Faruk Çaturoğlu, MHP Milletvekili Zeki Çakan, 19’uncu Dönem Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kozlu eski Belediye Başkanları Ali Bektaş ve Hüdai Dökmeci, Ereğli eski Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Keleş Ailesi’nin yakın dost ve akrabaları katıldı.

SEVENLERİ DUYGULARINI DİLE GETİRDİLER

Cenaze namazına katılanlar, Kibar Keleş ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdiler:

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır: Rahmetli çok değerli ve sevilen bir büyüğümüzdü. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Keleş Ailesi, eski dostlarımızdır ve kendilerine de başsağlığı diliyorum.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu: Bölgemizin en eski işadamlarından birinin cenazesindeyiz. Çok sevdiğimiz ve saydığımız bir ailedir. Bütün yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kibar Ağabeyimize de Allah’tan rahmet diliyorum.

19’uncu Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun: Rahmeti Kibar Keleş, bizim aile büyüğümüzdür. Kozlu ve Zonguldak’ın ileri gelenlerinden bir tanesidir. Çok sevilen bir ailenin en büyüğüdür. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, dostlarına, buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun.

Pusula Yayın Gurubu olarak, değerli büyüğümüz Hacı Kibar Keleş'e Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi