Zonguldak´ın Ereğli İlçesinde yaşayan Yasin Çiçek, açıldığı günden buya hiç çalışmayan üst geçitteki asansörün çalıştırılması için yazı astı.
Kdz. Ereğli ilçesinde 2013 yılında dönemin Belediye Başkanı Halil Posbıyık tarafından yaptırılan Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi´nde bulunan engelli asansörü açıldığı günden bu yana hiç çalışmadı. Engelli vatandaşlar ise asansör çalışmadığı için üst geçidi kullanamıyor yada yakınlarının kendisini taşıması ile kullanabiliyor. Kdz. Ereğli´de yaşayan Fiziksel engelli Yazar Yasin Çiçek, asansöre yazı asarak belediye yetkililerinden asansörün çalıştırılmasını talep etti.

Yasin Çiçek çalışmayan asansöre astığı yazıda şu ifadelere yer verdi; "Özellikle bu sayfayı sıkılmadan okuyacaklara merhaba. Ben Yasin Çiçek, 23 yaşında fiziksel engelle ve akülü sandalyeyle hayatını sürdüren bir bireyim. Aynı zamanda ben ve benim gibi olan özel bireylerin sesi olmaya çalışan bir bireyim. Şimdi gelelim asıl konumuza, neden bu sayfayı okumaya başladığınıza. Şu an üstünde bulunduğunuz üst geçit 2013 yılında yapıldı. Ancak asansör halen faaliyete geçmedi. Her geçtiğimde bakmama rağmen kullanıma hala sunulmaması beni üzüyor ve şaşırtıyor. Sizlerden isteğim bu yazıyı okuyup duyarlı olmanız ve en yakın zamanda çözüme kavuşturmanız. İlgililere duyurulur. Şimdiden teşekkürler."
Editör: Pusula Gazetesi