Kozlu´da belediye tarafından 5 lira otopark ücreti alınan Değirmenağzı ve Ilıksu Plajlarında cankurtaran görevlendirilmemesi tepki çekti.

Kozlu Belediyesi tarafından işletilen Değirmenağzı ve Ilıksu Plajlarına 5 lira otopark ücreti vererek girenler, belediyenin yeterli hizmet vermemesine tepki gösterdi. Gençlerin, yasak olmasına rağmen kayalıklardan yoğun olarak atlayıp yüzdüğü iki plajda da özellikle cankurtaran olmaması tepki çekti. Zaman zaman boğulma olaylarının da yaşandığı plajlarda denize girerek serinleyen ve güneşlenenler, cankurtaran bulunmadığı için yüzerken tedirgin olduklarını söyledi.

Karabük´ten yakınlarının yanına ziyarete geldiğini söyleyen doktor Mevlüt Yaren, "Sıcakta serinlemek için denize geldik. Değirmenağzı´nı çok seviyorum. Ancak plaj mahvolmuş. Verilen ücrete karşı hizmet verilmiyor. Cankurtaran yok, temizlik yok" diye konuştu. 38 yaşındaki Ali Gebedek ise kirlilikten de yakınarak, "Plaj, beklediğimden daha kirli çıktı. "Belediyenin aldığı ücrete karşılık çok daha temiz, bakımlı olmalıydı. Ayrıca cankurtaran da yok" diye konuştu.

Kozlu Belediyesi yetkilileri ise iki plajda da kısa süre sonra birer cankurtaran görevlendirileceğini, alınan otopark ücretinin ise plaj tesislerindeki eksiklerin giderilmesinde kullanıldığını belirtti.

Editör: Pusula Gazetesi