Zonguldakspor&8217;da ertelenen kongrenin ardından hafta sonunda yapılması planlanan transfer görüşmelerinin bu hafta içinde yapılacağı bildirildi. Transfer görüşmelerinin kongre beklenmeden yapılacağı öğrenilirken, Kulüp Başkanı Celal İncekara ve Antrenör Cahit Terzi tarafından takıma kazandırılacak olan transferlerle görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi. 16 Temmuz tarihinde Belediye Nikah Salonu&8217;nda yapılan Olağanüstü Kongre toplantısında yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongrenin ardından sözü edilen transferler beklenmeye başlandı. Kulüp Başkanı Celal İncekara&8217;nın &8220;Kongrenin ardından takıma transfer edeceğimiz futbolcularla bir araya gelerek oyuncuları renklerimize bağlayacağız&8221; demesinin ardından ertelenen kongreyle birlikte oyuncu transferi de ertelendi. Hafta içinde yapılacak toplantıyla bir araya gelecek olan transferler imza töreniyle kırmızı-lacivertli renklere bağlanacak.


&8216;Şanlı, Zonguldakspor Başkanı olsun&8217; diyenler var


Öte yandan bir grup taraftarın internet üzerinden facebook kanalıyla kurduğu grupta &8216;İşadamı İsmail Recai Şanlı Zonguldakspor Başkanı olsun diyenler&8217; sayılarını artırırken bine ulaşan grup, Şanlı&8217;nın Kulüp Başkanı olmasını istiyor. 23 Temmuz&8217;da yapılacak olan kongre heyecanla beklenirken taraftarlar Zonguldakspor&8217;un geçmiş dönemlerdeki başarılarına geri dönmesi için takıma sahip çıkılmasını bekliyor.


Kulübün çehresi değişiyor


Kulüp Başkanı Celal İncekara&8217;nın kulübün revizyona gireceğini belirten açıklamasıyla kulüp binasının çehresinin değişim çalışmaları Zonguldakspor Kulüp binasında boya-badana işleri ile başladı. Öte yandan kulüp binasının elektrik ve suyunun açılarak, yeni bir döneme girilecek olan kulüpte; sabah, öğle, akşam yemek çıkarılarak futbolcuların motivasyonu sağlanacak. Celal İncekara&8217;nın 23 Temmuz Perşembe günü yapılacak olan kongreyle birlikte başkanlığa yeniden aday olup kulübe sahip çıkması beklenirken kongrenin ardından kulüpteki revizyonun tamamlanarak yeni sezon için hazırlıklara başlanması bekleniyor.


Terzi: &8216;Endişelenmeyin, Zonguldakspor emin ellerde&8217;


Antrenör Cahit Terzi, Zonguldakspor&8217;un gerektiği yere çıkarılması için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirterek, &8220;Öncelikle içinizde bir karamsarlık var. Kimsenin endişe duymasını istemiyoruz. Zonguldakspor emin ellerde. Biz buraya Zonguldakspor formasını giyecek, başarıya getirecek, en iyi oyuncuları seçtik, görüştük. Onları buraya davet edip Zonguldakspor formasını giydireceğiz. İyi bir takım oluşturacağız&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi