Karaelmas Gazeteciler Derneği, geleneksel bayramlaşmasını gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya gazetecilerin yanı sıra 19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve umut Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun ve eski gazetecilerden Adnan Çatar da katıldı.

Karaelmas Gazeteciler Derneği geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramı’nın 2. Gününde dernek binasında gerçekleştirdi. KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, yöneticiler ve gazetecilerin katıldığı bayramlaşmada meslek üzerine sohbetler edildi. 19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Umut Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun, gazetecilerin kentin sorunlarına sahip çıktığını ve çözümü için elinden geleni yaptığını belirterek yapılan çalışmalar nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni kutladı.

Ali Uzun’un her daim ziyaretlerine geldiğini hatırlatan KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Öncelikle geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve Ali bey’in Koordinatörlüğünü yaptığı hastanede tedavi olan gazeteci ağabeyimiz Ahmet Öztürk’ün tedavisiyle yakından ilgilendiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Zonguldak sorunlarına ve medyanın sorunlarına olan duyarlılığını takdir ediyoruz. Aynı duyarlılığı yetkililerden de bekliyoruz” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi